Közlekedésbiztonsági mesejáték (Híradó 2021.09.23.)

80

A város valamennyi első osztályos kisdiákját várta a Pápai Rendőrkapitányság a ma délelőtti közlekedésbiztonsági mesejátékra. A Jókai Mór Művelődési Központ színháztermében tartott előadáson közel 400 gyermek vett részt és a mese szereplőivel együtt tanulták a gyalogos közlekedés szabályait. Az immár hagyományosnak mondható program a Biztonság Hete elnevezésű rendezvénysorozat része volt.

Közlekedésbiztonsági mesejáték (Híradó 2021.09.23.)

Közlekedésbiztonsági mesejáték (Híradó 2021.09.23.)A város valamennyi első osztályos kisdiákját várta a Pápai Rendőrkapitányság a ma délelőtti közlekedésbiztonsági mesejátékra. A Jókai Mór Művelődési Központ színháztermében tartott előadáson közel 400 gyermek vett részt és a mese szereplőivel együtt tanulták a gyalogos közlekedés szabályait. Az immár hagyományosnak mondható program a Biztonság Hete elnevezésű rendezvénysorozat része volt.

Posted by Pápa Városi Televízió on Thursday, September 23, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!