Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Dömötör Csaba államtitkár járt Pápán

Huszár Hajnal | 2021.09.24.

Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő vendégeként látogatott városunkba ma délután Dömötör Csaba országgyűlési képviselő, miniszterhelyettes, a Miniszterelnöki Iroda parlamenti államtitkára. A politikust a Városházán dr. Áldozó Tamás polgármester üdvözölte. A rövid tanácskozáson a városvezető a folyamatban lévő fejlesztésekről, a város előtt álló kihívásokról, valamint a stratégiai tervekről tájékoztatta az államtitkárt, dr. Kovács Zoltánnal pedig a 83-as számú főút fejlesztéséről és annak várható hatásairól egyeztetettek.

Dömötör Csaba ezt követően sajtótájékoztatót tartott, melyen többek között aktuálpolitikai kérdésekről szólt, rövid helyzetelemzést adott hazánkról és beszélt arról, mire lehet számítani a következő időszakban. Az államtitkár elismeréssel szólt a pápai fejlesztésekről és úgy fogalmazott, a város országgyűlési képviselője és polgármestere nagyon jól lobbizott a fejlesztési támogatásokért és nagyon eredményesen dolgozik azok megvalósításáért.

Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő is üdvözölte a sajtó munkatársait, akiket arról tájékoztatott, hogy az államtitkárral több fejlesztési helyszínt is meglátogatnak a ma délutáni program keretében.

(A sajtótájékoztatóról további részleteket itt olvashatnak.)





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: