Lengyel Ferenc: Meg kell térülnie a munkának

343
Fotó: Haraszti Gábor

Október 18-án 17 órai kezdéssel a labdarúgó NB III 14. fordulójában a Nagykanizsa ellen törné meg 450 játékperce tartó nyeretlenségét a Perutz FC.

A pápai alakulat a 8. fordulóban nyert utoljára, a BKV legyőzésével akkor mindössze két pontra voltak a harmadik helytől, azóta viszont két döntetlen és három vereség a mérleg, az elveszített 13 ponttal a 11. helyre csúsztak vissza a sárga-kékek. A hullámvölgy ellenére a MOL Fehérvár ellen már voltak biztató jelek, jóval veszélyesebben játszott a csapat, ám a három-négy kidolgozott ziccer ellenére a gólokat az ellenfél lőtte.

Vasárnap a pápaiak ellenfele az a Nagykanizsa lesz, mely szintén 18 pontot gyűjtött az eltelt 13 játéknap során, a Koller legénység legutóbbi három meccsén viszont nem kapott ki, az elmúlt héten 5-0-ra ütötte ki a Ménfőcsanakot.

– Mindenképp győzelemre készülünk, ami bizakodásra adhat okot az a munka, nagyon jól dolgoztak a srácok a héten. Ellenfelünk egy felfelé ívelő formát mutat, fizikálisan erős csapat, nehéz meccs lesz ez is, de az elvégzett munkának eredményben is meg kell mutatkoznia.

Lengyel Ferenc végezetül hozzátette, bízik benne, hogy a kapu előtt hétvégén jobban koncentrálnak majd, hiszen az elmúlt öt fordulóban mindössze két alkalommal sikerült bevenni az ellenfél hálóját.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!