Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Hamarosan indul a felnőtt színházi bérletek árusítása

Babos Petra | 2021.09.24.

A Jókai Mór Művelődési Központ a 2021/2022-es évadra két bérletet állított össze a felnőtt közönség számára.    

Cseh-Müller Orsolya kulturális szervezőtől megtudtuk, a bérletárusítás október 4-én kezdődik. Az érdeklődők a JMK jegypénztárban hétfőtől csütörtökig 10:00-16:30 óráig, pénteken 8 és 12 óra között, valamint az Esterházy-kastélyban és a Kékfestő Múzeumban keddtől vasárnapig 10 és 18 óra között vásárolhatják meg a bérleteket, október 30-ig.

– A felnőtt közönség két előadássorozat közül választhat.  A Latabár-bérlet a legendás komikus Latabár Kálmán nevét viseli. Ez egy könnyed, vígjátékokkal színesített sorozat, ebben három bemutatót tekinthet meg a színházkedvelő közönség. A másik bérletet, melyben öt előadás látható majd, Voyta Adolfról neveztük el, akit jelentős színházépítőként tartottak számon, a pápai kőszínházat is ő építette – mondta Cseh-Müller Orsolya, aki elárulta, az első előadást november végére tervezik, a pontos dátumról a későbbiekben értesítik az érintetteket.

A JMK kulturális szervezője felhívta a figyelmet arra, hogy a járványhelyzet bizonytalansága miatt még nem tudják, milyen korlátozások lépnek érvénybe. A szervezők a mindenkori korlátozásoknak megfelelően járnak el. Ha az előadások idején védettségi igazolványt kell kérni, akkor ezt természetesen megteszik, ám a bérletvásárlást nem kötik az igazolvány felmutatásához. A gyermek- és ifjúsági bérletről még egyeztetnek az intézményekkel.

A kulturális szervező kiemelte a Latabár-bérletben két vígjátékot és egy zenés bohózatot kínálnak az érdeklődőknek. A Voyta-bérletben többféle műfaj megtalálható, lesz vígjáték, bohózat és musical is.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: