Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Idegenben javítana a Perutz

Haraszti Gábor | 2021.09.25.

Vasárnap 11 órai kezdéssel a héten második tétmérkőzését játssza a labdarúgó NB III-ban a Perutz FC, mely négy nappal a Nagykanizsa elleni vereséget követően a MOL Fehérvár II. otthonában próbál javítani.

Hétközben a Nagykanizsát fogadta a pápai alakulat, mely egészen a 79. percig úgy tűnt, otthon is tartja a pontokat. Becserélése után azonban Péntek Adrián a hátára vette a csapatot és a 79. percben egyenlített, majd a 88. percben meg is fordította az állást, lövését a pápaiak védője, Molnár Máté már csak besodorni tudta a gólvonalról.

– Fájó volt a vereség, mentálisan nem is vagyunk a topon, de azért vagyunk sportemberek, hogy ebből minél előbb ki tudjunk jönni – nyilatkozta Weitner Ádám, a Perutz edzője, aki határozottabb védekezést és jobb helyzetkihasználást vár Székesfehérváron.

– Egy fiatal, tehetséges, ügyes társasággal találkozunk vasárnap, jó hír, hogy Zsirai Martin és Sandal Dominik is visszatérhet, Hanzl Máté viszont továbbra is sérült – folytatta a pápai tréner. – A fehérváriak mindenkire veszélyesek, jó focit játszanak, de mi csak magunkkal foglalkozunk, nagyobb stabilitást és koncentrációt várok hátul, elől pedig bízom benne, hogy jobban tudunk élni a kínálkozó lehetőségeinkkel.

A MOL Fehérvár II. legutóbbi öt meccsén nem tudott nyerni, mérlegük három vereség, két döntetlen, így a 17. helyen állnak a tabellán.




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: