Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Sima győzelem a szezonnyitón

Haraszti Gábor | 2021.09.26.

Magabiztos, 17 gólos győzelemmel kezdte a Veszprém-Zala megyei első osztályú kézilabda-bajnokságot a Bakonyerdő Pápa együttese, a házigazdák a Letenyét fektették két vállra 36-19 arányban.

A pápaiak már az első perctől kezdve éreztették, ezen a játéknapon csak egy eredmény születhet, méghozzá hazai győzelem. A Bakonyerdő tíz perc után már öt góllal vezetett, a félidőben pedig kilenc találat volt a különbség. A folytatásban is csak egy csapat volt a pályán, mégpedig a hazai, mely mindössze 19 gólt kapva és 36-ot lőve szerezte meg a győztesnek járó két pontot.

Kapcsándi Zsolt: Egy masszívabb, a szó jó értelmében vett régebbi stílusú kézilabdát játszó ellenfelet győztünk le, a vártnál magabiztosabban. A védekezés jól működött és a támadásokban is kijött a lépés. Bízom a hasonló jó folytatásban.

Pápai gólszerzők: Kapcsándi Zsolt 9, Sipőcz Milán 7, Stall Levente 4, Lakos Csaba-Sarus Ferenc 3-3, Farkas Patrik-Horváth Martin-Rozgonyi Dominik-Szakács Dániel 2-2, Szautner Péter-Vasváry András 1-1.




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: