Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
A város velünk épül

Lezárult a Pedagógus Művelődési Ház részleges felújítása

Huszár Hajnal | 2021.09.29.

A munkálatok befejeződtek, az önkormányzat pedig ma délután átadta a részlegesen felújított Pedagógus Művelődési Házat. Mint arról korábban hírt adtunk, az épület legfontosabb hibáinak kijavítására a HACS projekt keretében nyert el forrást az önkormányzat és közel 13 millió forint értékű felújítást végeztek el az épületbelsőben.

A legfontosabb a vizesblokk teljes megújítása volt, a korábbi mosdókat teljesen elbontották és új térelrendezéssel alakították ki az új vizesblokkot 5 WC-vel és 4 piszoárral. A közösségi terekben festési munkákat végeztek a kivitelezők, a három kisebb helyiség laminált padlóburkolatot kapott, a nagyterem parkettáját pedig felcsiszolták és újralakkozták. A legrosszabb állapotban lévő ablakok kereteit kijavították, a belső nyílászárókat lemázolták.

A projektzáró rendezvényen Unger Tamás alpolgármester és Rádi Róbert városfejlesztési osztályvezető ismertette a beruházás részleteit. Mint mondták, az épület teljes korszerűsítése még nagyon sok pénzt kívánna, ám ez a mostani beavatkozás a legsürgetőbb feladatokat megoldotta ahhoz, hogy a Pedagógus Művelődési Ház használható legyen.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.03.28.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: