Lezárult a Pedagógus Művelődési Ház részleges felújítása

708
Fotó: HuHa

A munkálatok befejeződtek, az önkormányzat pedig ma délután átadta a részlegesen felújított Pedagógus Művelődési Házat. Mint arról korábban hírt adtunk, az épület legfontosabb hibáinak kijavítására a HACS projekt keretében nyert el forrást az önkormányzat és közel 13 millió forint értékű felújítást végeztek el az épületbelsőben.

A legfontosabb a vizesblokk teljes megújítása volt, a korábbi mosdókat teljesen elbontották és új térelrendezéssel alakították ki az új vizesblokkot 5 WC-vel és 4 piszoárral. A közösségi terekben festési munkákat végeztek a kivitelezők, a három kisebb helyiség laminált padlóburkolatot kapott, a nagyterem parkettáját pedig felcsiszolták és újralakkozták. A legrosszabb állapotban lévő ablakok kereteit kijavították, a belső nyílászárókat lemázolták.

A projektzáró rendezvényen Unger Tamás alpolgármester és Rádi Róbert városfejlesztési osztályvezető ismertette a beruházás részleteit. Mint mondták, az épület teljes korszerűsítése még nagyon sok pénzt kívánna, ám ez a mostani beavatkozás a legsürgetőbb feladatokat megoldotta ahhoz, hogy a Pedagógus Művelődési Ház használható legyen.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!