Élőben közvetítik a kispályás rangadót

657

A kiemelt városi kispályás labdarúgó-bajnokságban október 5-én összecsap az osztály két veretlen együttese, a St. Andreas valamint a Kan-Ászok alakulata. A derbit Horti Gábor sportkommentátor tolmácsolásában a szervezők élőben közvetítik.

Mindkét csapat öt-öt győzelmet tud felmutatni az eddig lejátszott szezon során, ráadásul mindkét együttes 52-52 gólt rúgott eddig. Ha ez még nem lenne elég, a csoport góllövőlistájának első és második helyezettje is ebben a két gárdában futballozik, a Kan-Ászoknál Venczel Zoltán 21 találatnál jár, míg a St. Andreas csapatában Badics Patrik 11 góllal járult hozzá az eddigi sikerekhez. A rangadót október 5-én 18 órai kezdéssel a Perutz-stadion műfüves játékterén illetve a Socca Hungary YouTube-csatornáján lehet élőben követni.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!