Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Ezüstéremmel kezdte a szezont Ferenczi Balázs

Haraszti Gábor | 2021.10.05.

A Kometa Cyclo-Cross Challenge első futamát a budapesti Lupa Beach-en rendezték, ahol a HeloVelo Bike&Café színeiben Ferenczi Balázs elit kategóriában második helyezést szerzett.

Egy izgalmas, kihívásokkal teli pályával indult az idény a pápai kerékpáros számára, így Balázsnak nemcsak erőben, de technikai tudásban is a legjobbat kellett nyújtania.

– A pályabejárás alatt rájöttem, hogy ez nem lesz egy könnyű verseny, hiszen hiába edzettem sokat homokban, itt új értelmet nyert a mély homok fogalma. Maga a pálya végig a strandon zajlott, így muszáj volt megbarátkozni ezzel a talajjal – emlékezett vissza a sportoló. – A versenyt kicsit finoman kezdtem, az első homokozóban azt vettem észre, hogy a mezőny közepén vagyok, aztán szépen rákapcsoltam és sorba kezdtem megelőzni mindenkit, az első kör végére Cser Gáborral maradtunk ketten, elöl Búr Zsolt meglépett. A második körtől a homokozós szekciókra egyre jobban kezdtem ráérezni, szerencsére tudtam tartani a folyamatos különbséget üldözőimmel, így a végén Zsolt mögött értem célba. A végeredménnyel elégedett vagyok, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem ezen a futamon, amit a későbbiekben a következő versenyeken is fogok tudni kamatoztatni. Hatalmas gratuláció mindenkinek, aki teljesítette a versenyt, a Cyclo-Cross Challenge-nek, hogy egy ilyen színvonalas versenyt hoztak össze – zárta beszámolóját a versenyző. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: