Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

A St. Andreas nyerte a kispályás rangadót

Haraszti Gábor | 2021.10.05.

A kiemelt kispályás labdarúgó-bajnokságban a St. Andreas sikerével ért véget a veretlenek csatája, mely 6-3 arányban győzte le legfőbb riválisát, a Kan-Ászok csapatát, amivel hárompontos előnyre tett szert a bajnoki címért folytatott harcban.

A Perutz-stadion műfüves játékterén a kiemelt osztály addig két veretlen együttese szép számú nézőközönség előtt csapott össze. A St. Andreas, valamint a Kan-Ászok alakulata egyaránt öt győzelemmel várta a kezdő sípszót, utóbbi együttesben azonban sérülés miatt a gólkirályjelölt Venczel Zoltán nem játszhatott. Az első félidőben a St. Andreas kétgólos előnyt harcolt ki magának (3-1), majd a második játékrészben bár a Kan-Ászok veszélyeztetett többet, a gólokat Tóth védései után a St. Andreas lőtte, mely a lefújást követően 6-3-as sikert ünnepelhetett.

– Igazi csapatmunka volt a mai siker, a védekezésre nagy hangsúlyt fektettünk és igyekeztünk hatékony támadásokat vezetni – értékelt a lefújás után Badics Patrik, a St. Andreas csapatvezetője. – Nem gondoltam volna, hogy ennyire sima lesz, hozzá kell tennem, a Kan-Ászok a második félidőben nagyon beszorított minket, de kapusunkkal az élen, álltuk a sarat.

– Az első félidőben megilletődötten játszottunk, talán a tét, talán az élő közvetítés miatt – mondta a meccs kapcsán Venczel Zoltán, a Kan-Ászok gólvágója. – Az első 25 percet követően hátrányba kerültünk, de a folytatásra összekaptuk magunkat, sok helyzetet dolgoztunk ki, de az ellenfél kapusa, Tóth Tibor remek napot fogott ki és szinte mindent védett, el kell ismerni, ma megérdemelten nyert ellenfelünk. Nem csüggedünk, tavasszal igyekszünk visszavágni és folytatjuk a harcot a bajnoki címért.

A derbit a Socca TV élőben közvetítette, a mérkőzés kommentátora Horti Gábor volt, az összecsapást az alábbi linken lehet visszanézni:

https://www.youtube.com/watch?v=tLRlAu1Hy1U





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: