A Várkertben lesz az emlékfutás

458
Fotó: archív

Az elmúlt napok kedvezőtlen időjárása miatt a Külső-Várkerti Futókör helyett a Várkertben rendezi meg a Pápai Futók Csoportja a Kis Károly Emlékfutást, melyet idén is az országfutással kötnek egybe.

Györkös Virág szervező arról tájékoztatta a Médiacentrumot, hogy idén a 12. Országfutás keretében október 16-25. között gyűjtik a kilométereket Pápa Város néven.

– Célunk, hogy minél több ember mozogjon, várunk minden futni és emlékezni vágyót a szombaton 14 órakor kezdődő sporteseményre, melyet az előzetesen kiadottól eltérően nem a rekortános futópályán, hanem a Várkertben tartunk meg. Közösségi futásunk időpontja október 17-e szombat, 14 óra, helyszíne a Várkert híd, ám aki nem tud ezen a napon velünk tartani, az elkövetkezendő tíz napban bármikor teljesítheti a vállalt kilométereket, hozzájárulva a város összeredményéhez – mondta Györkös Virág, BSI futónagykövet.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!