Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Natúr erős emberek versenyét rendezik Pápán

Haraszti Gábor | 2021.10.07.

Pápa Város Önkormányzatának támogatásával nemzetközi erős emberek versenyét rendezik október 16-án 15 órától a Pápai Sport Centrumban. A Sportoázis Kupán a sportolók több versenyszámban mérik össze tudásukat, az eseményre a belépés ingyenes.

Október 16-án, szombaton a sportcentrumban hat gyakorlatot rendeznek, az indulók között hazai és nemzetközi eredményekkel büszkélkedő sportolókat köszönthetünk, tíz hazai és ugyanennyi felvidéki induló méri össze erejét.

– A versenyzők ismétléssel három golyót emelnek 90-től 140 kilogrammig, majd 400 kilós traktorgumit kell forgatniuk – tájékoztatta a Médiacentrumot ifj. Fekete László szervező, kilencszeres natúr világbajnok. – A harmadik erőpróba során egy 320 kilós Conan-kört kell teljesíteniük méterre, majd 300 kilós lengősúlyt kell cipelniük. Az ötödik versenyszám a kétszer 110 kilogrammos koffercipelés, a verseny a kamionhúzással zárul. A pápai esemény egy rendezvénysorozat része, Nyíregyháza, Mátészalka és Érd után a fiatalok az önök városában is gyűjtik a pontokat, a végső összesítés után az első öt helyezett pedig jövőre franciaországi és horvátországi versenyen vehet részt. Szeretném kiemelni, hogy ide csakis olyan versenyzők jöhetnek, akik soha nem éltek doppingszerekkel, tehát natúr erős emberek. Várunk minden érdeklődőt, biztos vagyok benne, hogy a kilátogatók egy látványos és izgalmas bajnokságot láthatnak, a belépés ingyenes és védettségi igazolvány sem szükséges – tette hozzá a szervező.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: