Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

A hosszabbításban kapott ki az U19

Haraszti Gábor | 2021.10.08.

Háromgólos hátrányból felállva kis híján pontot szerzett a Király SE ellen a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es együttese, mely a 93. percben bekapott balszerencsés góllal szenvedett vereséget.

Egy győzelemmel és négy vereséggel a 13. helyről várta a Király elleni bajnokit a PELC csapata, szombathelyi ellenfele a negyedik helyen állt. Hazai szempontból nem alakult jól a találkozó, hiszen 25 perc elteltével két góllal a vasiak vezettek. Sőt a második félidő elején a vendégek újabb találatot jegyeztek, eldőlni látszott a három pont sorsa. Két pontrúgásból négy perc alatt aztán egy gólra feljött a PELC, sőt öt perccel a lefújás előtt büntetőből sikerült egyenlíteni. Úgy tűnt, megosztoznak a pontokon a csapatok, ám jött a 93. perc, amikor egy megpattanó labdát Szmolek a hálóba juttatott, ezzel egy feszült hangulatú bajnokin a vendégek elvitték a pontokat.

PELC U19 – Király SE 3-4 (0-2) Gsz.: Antal-Horák, Erdősi, Varga ill. Nyári, Márfy 2, Szmolek

Nagy Mihály: Csak dicsérni tudom a játékosokat, nagyon jó hozzáállással, mentalitással, a filozófiánknak megfelelően futballoztak. Sajnálom őket, mert nagyon megdolgoztak az egy pontért, sőt akár a győzelem is benne volt a játékukban. Öt hiányzó volt a csapatból, de akik pályára lépek, mindent megtettek, hogy sikerüljön pontot szerezni.

Az U17 1-0-ás vereséget szenvedett. 


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.25.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: