Csatornakiosztás-változás

703
Fotó: Pintér Ádám

Október 11-én éjjel a távközlési törvényben meghatározottaknak megfelelően megváltozott a KábelszatNet-2002 Kft-nél a csatornakiosztás, ezért a Pápa Városi Televízió a korábbi 26-os helyett mától a 7-es állomáshelyen elérhető.

Edvy Gyula ügyvezető a Médiacentrum kérdésére elmondta, a jogszabályban meghatározott kötelező csatornakiosztást alakították ki, ezért történt a változás, mellyel egy időben korszerűsítettek is, hiszen azon csatornák esetében, amelyek SD-ben elérhetők, átváltottak HD szolgáltatásra.

Az előfizetők tapasztalhatják, hogy a sorszámok nem minden esetben követik egymást, ez azért van így, mert üres helyeket tartanak fenn az esetleges később belépő csatornák számára annak érdekében, hogy az előfizetőknek ne kelljen újraprogramozni a készülékeket.

Az ügyvezető a mostani változás kapcsán elmondta, azon előfizetőiknek, akik maguk nem tudják újrahangolni televízióikat, a cég munkatársai ingyenesen segítséget nyújtanak. Ezzel kapcsolatban a KábelszatNet-2002 Kft. telefonos – 89/324-698 – elérhetőségén jelezhetnek az előfizetők.   

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!