Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Egy nap a pápai beteg gyermekekért

Pintér-Papp Eszter | 2021.10.13.

Juky és angyalai szombaton délután ismét fakanalat ragadnak, hogy főztjükkel örömet szerezzenek a gasztronómiai élvezetek kedvelőinek, az ételekért kapott felajánlásokkal pedig pápai beteg gyermekeket támogassanak. A jótékonysági főzés helyszíne ezúttal a Hagyományok Hegye lesz.

Pődör László, a jótékonysági akció szervezője a Médiacentrumnak elmondta, harmadik alkalommal szerveznek jótékonysági főzést, az első évben az Erzsébet ligetben, majd az Esterházy-kastély udvarán főztek, most pedig a Hagyományok Hegye lesz a helyszíne a rendezvénynek, ahol szórakoztató programok is várják az érdeklődőket.

A rendezvény 13 órakor kezdődik, a délután folyamán lesz rendőr- és tűzoltóautó-bemutató, honvédségi kutyás bemutató, valamint színpadi programok sorával is készülnek. A rendezvénysátorban színpadra lépnek a Pápai fiúk, a Ritmus Bt., a Red Roosters, a Kupi Vegyespálinkások, Horváthné Szabó Andrea, Mészáros Adrián, a Vadvirág Néptáncegyüttes és az RVX együttes.

Pődör Lászlótól azt is megtudtuk, az ízletes ételek – a Jókai-bableves és a pincepörkölt – a tervek szerint 15 órára készülnek el, emellett méhészek felajánlásának köszönhetően jótékony céllal mézeket is vásárolhatnak a látogatók. A zenés adománygyűjtésen a belépésért nem kell fizetni, az ételekért és a mézekért kapott felajánlásokkal az Összefogás Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítványt támogatják. A rendezvény fővédnöke dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő.  




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: