Aki fát ültet, az bízik a jövőben

117

Lelkes nagyteveliek szeretnék, ha ismét hangulatos fasorral szegélyezett út vezetne kis falujukba, ezért október 24-én, több mint 140 kislevelű hárs telepítésével elindul a nagyteveli bevezető főút újrafásítási projekt.

Hosszú éveken keresztül csodálatos fasor díszítette a nagyteveli bevezető utat, de a település előtti 1 kilométeres szakaszon álló fák megöregedtek és veszélyessé váltak, ezért néhány éve kivágták azokat. A projekt célja a kivágott fák pótlása, a díszes fasor újratelepítése.

A közösségi faültetésre elsősorban a nagyteveleieket, de minden – az ügyet fontosnak tartó – önkéntest nagy szeretettel várnak október 24-én 9 órára. A szervezők azt kérik, amennyiben lehetséges, a faültetéshez szükséges eszközöket, valamint láthatósági mellényt minden résztvevő vigyen magával.

Eseménnyel kapcsolatos bővebb információ a +36/30/2960056 számon kérhető.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!