Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Rangadót nyert az U16

Haraszti Gábor | 2021.10.15.

A PELC sikerével zárult az U16-os labdarúgó-bajnokság derbije, melyen a csoport első és második helyezettje találkozott. A házigazdák csapatából Nagy Dávid kétszer, Farkas Ábel egyszer köszönt be a sárvári kapuba.

Az U16-os labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában a pontvadászat első helyén álló Sárvárt fogadta a tabella második fokát birtokló Pápai Egyesített Labdarúgó Club. Volt miért visszavágnia a hazaiaknak, akik idén egyszer már összemérték erejüket a sárváriakkal, az idénynyitón kiütéses, 7-0-s vasi siker született.

Eleinte a visszavágón sem úgy alakultak az események, ahogy azt a hazaiak elképzelték, hiszen a 28. percben Sinka révén a Sárvár szerezte meg a vezetést. A PELC azonban még az első félidőben fordított, méghozzá hat perc alatt, előbb Nagy Dávid majd Farkas Ábel mattolta Németh kapust. A második félidőben nagy küzdelemben őrizték minimális előnyüket a vendéglátók, ráadásul a 78. percben tíz emberre fogyatkozott a Sárvár – Zsoldos mehetett zuhanyozni – a pontot az i-re a 92. percben Nagy Dávid második találata tette fel, amivel 3-1 arányban nyert a PELC.

Lengyel Ferenc: A mérkőzésen a teljes 2006-os korosztályra számíthattam, ami a játékon és az eredményen is szemmel látható volt. Magabiztos győzelmet arattunk, az egész találkozón mi domináltunk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, örülök, hogy sikerült visszavágni az augusztusi vereségért. Úgy látom, a csapat folyamatosan fejlődik, de még látjuk, hogy védekezésben és támadásban is min kell dolgoznunk, hogy akár a bajnoki címre is esélyesek legyünk. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: