Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Dunaszerdahelyi páros nyerte a natúr erős emberek versenyét

Haraszti Gábor | 2021.10.16.

Tíz versenyző részvételével nemzetközi erős emberek versenyét rendezték a Pápai Sport Centrumban, ahol az indulók hat versenyszámban, köztük kamionhúzásban mérték össze erejüket.

Az ifj. Fekete László, kilencszeres natúr világbajnok által szervezett viadalon Magyarország és Felvidék legjobbjai mérték össze erejüket. Golyóemelés, traktorgumi-forgatás, Conan-kör, lengősúly- és koffercipelés, valamint kamionhúzás szerepelt a versenyszámok között. Sokan voltak kíváncsiak az erőpróbára, ahol kizárólag olyan erős emberek indulhattak, akik soha nem éltek semmilyen doppingszerrel.

A végeredmény nagyon szorosan alakult, a versenyt a Nagy Tamás – Uvácsek Patrik páros nyerte, akik mindössze egy ponttal előzték meg a második helyezett Rácz Tamás – Labancz János kettőst. Ifj. Fekete László főszervező elégedett volt az eredményhirdetést követően, hiszen sokan látogattak ki a megmérettetésre és a fiatal versenyzők is mindent kiadtak magukból.

– Nagyon jól sikerült a mai nap, köszönet a városnak, a sportcentrumnak, a szponzoroknak és a nézőknek. Úgy gondolom, igazi férfias küzdelmet láthattunk, melyen egy picivel voltak csak jobbak a dunaszerdahelyiek, de a második helyezett páros megígérte, hogy legközelebb visszavágnak és az ő nyakukba kerül az aranyérem. A feladatok tetszettek a közönségnek, sok tapssal biztatták az indulókat, reményeim szerint egy hasonló versennyel jövőre is visszatérhetünk Pápára. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: