Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

A Bicskét fogadja ma délután a Perutz

Haraszti Gábor | 2021.10.17.

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában vasárnap 16 órai kezdéssel a tabella 15. helyén álló Bicskét fogadja a Perutz FC, melynek célja hogy háromra növelje veretlenségi sorozatát.

Két hasonló formát mutató csapat méri össze tudását a ma délutáni találkozón, a Perutz és a Bicske is legutóbbi két mérkőzésén egyaránt négy ponttal gazdagodott, a pápaiak az Érd legyőzése után Veszprémben szereztek egy pontot, míg a Fejér megyeiek az ETO Akadémia elleni remi után két vállra fektették a Sopront. Weitner Ádám szerint jó formában érkezik ellenfelük, épp ezért mindenkitől maximális fegyelmet és koncentrációt vár.

– Az Érd elleni győzelem és a veszprémi pontszerzés után jó hangulatban telt a hét, zökkenőmentesen haladt a felkészülésünk a hétvégére – nyilatkozta a pápai tréner. Feltérképeztük a Bicskét, egy fiatal, szimpatikus focit játszó, jó munkabírású csapatról beszélünk. Természetesen győzelemre készülünk, egy hét alatt három meccs vár ránk, szeretnénk egy hazai sikerrel nekivágni ennek a sorozatnak.

A vendéglátóknál Köles János letöltötte eltiltását és betegsége után Sandal Dominik is 100 százalékos, Szilágyi Adrián viszont kisebb sérüléssel bajlódik. A 16 órakor kezdődő találkozót Juhász Bálint vezeti. A bajnoki megtekintése ingyenes, de a belépéshez védettségi igazolvány szükséges. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: