Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Kaotikus második félidő után szerzett pontot a Perutz

Haraszti Gábor | 2021.10.17.

Két gól, belőtt és kimaradt tizenegyes, két kiállítás és nyolc sárga lap színesítette a Perutz FC mai bajnokiját, a pápaiak kilenc emberrel végül nagyot küzdve 1-1-es döntetlenre végeztek a Bicske ellen.

Kiváló futballidőben, ragyogó őszi napsütésben rendezték a találkozót, ahol a hazaiak szerettek volna jó játékkal és győzelemmel hangolódni a hétközi fordulóra.

Már a találkozó harmadik percében megzördült a hazai háló, ugyanis egy eladott labda után a bicskei csapatkapitány, Madarász Ádám ballal nagy gólt lőtt a léc alá, 0-1. A Perutz csak árnyéka volt önmagának, az első húsz perben hiába birtokolta többet a labdát, nem volt kaput eltaláló lövése. A vendégek jóval gyorsabban, agresszívebben futballoztak, a pápai támadókhoz pedig elvétve sem jutott el a labda. A hajrához közeledve két pontrúgásból veszélyeztetett a Pápa, előbb Skriba szabadrúgása hagyta el a keresztléc felett a játékteret, majd Füredi élesen középre lőtt szabadrúgása zúgott el a hosszú kapufa mellett.

A második félidőben aztán felgyorsultak az események, húsz perc alatt annyi minden történt, mint máskor egy egész mérkőzésen. Az 56. percben óriási egyenlítési lehetőség maradt ki, Köles beadását Sandal fejelte közelről mellé. A 64. percben az egyik bicskei védő kezére pattant a labda a tizenhatoson belül, a jogos büntetőt Oláh a kapu jobb oldalába lőtte, 1-1. Két perccel később Lapos fejesét tornázta ki Dénes, majd a 67. percben egy szabálytalanság után Oláh kapta meg második sárga lapját. Húsz perccel a befejezés előtt a Bicske is tizenegyeshez jutott, miután Köles buktatta Kovácsot. A labda mögé Németh állt, ám a pápai kapus eltalálta az irányt és hárítani tudott. A bravúrt követően Vékony terült el a földön, majd kis tanakodás után Juhász játékvezető ütés miatt piros lapot mutatott fel Nagy Tamásnak. A fennmaradó időben hősiesen védekezett a Perutz, aminek egy pont lett a jutalma.

Perutz FC – Bicskei TC 1-1 (0-1)

Weitner Ádám: A meccs elején bekapott buta gól megfogta a csapatot, enerváltan játszottunk, a Bicske pedig szárnyra kapott. A második félidőben mentünk előre, voltak lehetőségeink, úgy éreztem, megszerezhetjük a három pontot. A két kiállítás aztán megpecsételte a sorsunkat.

Csordás Csaba: Úgy gondolom, egy jó csapat otthonában hagytunk két pontot. Kettős emberelőnyben kapuja elé szorítottuk ellenfelünket, de ezt a játékot gólra játsszák.

Perutz FC: Dénes – Nagy T., Zsirai, Bence, Füredi – Köles, Hanzl, Kalász (Szilágyi 65.), Skriba (Jurik 65.) – Oláh, Sandal (Iványi 74.). Edző: Weitner Ádám.

Bicskei TC: Kovács – Grabant, Dencinger (Németh 65.), Vékony, Madarász (Kürti 85.), Kovács (Sóron 74.), Hirman, Mlinárcsik, Lapos, Gaszner, Popovics. Edző: Csordás Csaba.

A Perutz FC október 20-án 13 órai kezdéssel a Puskás Akadémia II. vendégeként lép pályára.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: