Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Több hiányzó nehezíti a Perutz helyzetét 

Haraszti Gábor | 2021.10.19.

A Bicske elleni fordulatokban gazdag bajnokit követően október 20-án ismét tétmérkőzés vár a labdarúgó NB III-ban a Perutz FC-re, mely a Puskás Akadémia II. otthonába utazik. A pápai tréner az összecsapáson négy stabil kezdőjátékosát kénytelen nélkülözni.

Október 20-án 13 órától Felcsúton szerepel a bakonyaljai alakulat, a kezdő sípszó előtt a Puskás 14 ponttal a 15., míg a pápaiak 15 egységgel a 10. helyet foglalják el. Mindkét alakulat legutóbbi három mérkőzésén nem kapott ki, már csak emiatt is izgalmas két félidőre van kilátás.

– Látszik az eredményeken, hogy az egyik problémánk az, hogy ritkán tudok csak a teljes keretre számítani, nincs ez másképp most sem, hiszen három eltiltottunk és egy sérültünk van, ezt a gondot próbáljuk ismét csapatként megoldani – mondta a pápai tréner, Weitner Ádám. – Ismerjük szerdai ellenfelünket, tehetséges, fiatal játékosok, akik rutinos labdarúgókkal egészülnek ki, legutóbb nyertek, ami biztos jót tett a morálnak, de készülünk mi is, a nehézségek ellenére igyekszünk jó eredményt elérni.

A pápaiaknál Nagy Tamás, Oláh László és Kalász Milán eltiltott, Sandal Dominik pedig sérüléssel bajlódik. A mérkőzést Kubicsek Máté vezeti. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: