Megindult az aszfaltmaró a Kossuth utcán

1537
Fotó: Babos Petra

Ma reggel megkezdődött a Kossuth utca rekonstrukciójának első üteme. A kivitelező a kapuszínnél vonult fel, a munkálatok onnan haladnak a Március 15. tér felé. A szennyvízvezeték, valamint az ivóvízvezeték cseréje és az új csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítése az első feladat, ehhez felbontják az útburkolatot, kiemelik a munkaárkot és ezt követi a vezetékek cseréje.

Az útburkolat felbontását a teljes első szakaszon elvégzik most, a munkaárkokat pedig szakaszosan készítik a vezetékcseréhez igazítva.

A beruházó és a kivitelező az itt élők és erre közlekedők türelmét és megértését kéri, a munkavégzéssel járó esetleges kellemetlenségek miatt. 

(További részletek a fejlesztésekről a Pápa Városi Televízió A város velünk épül című hírmagazinjában, minden szerdán 18.15 órakor.)

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!