Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Nyugdíjasok kártyaklubja

Pintér-Papp Eszter | 2021.10.20.

Kártyajátékokat kedvelő nyugdíjasok találkoznak kéthetente keddenként a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete Kártyaklubjában.

Polyák István, a nyugdíjas-egyesület kártyafelelőse a Médiacentrumnak elmondta, Baán Éva, az egyesület elnöke vetette fel a kártyaklub létrehozásának ötletét 2019-ben, és mivel az egyesületi tagok közt többen is vannak, akik szeretnek kártyázni, megvalósították az elképzelést. A világjárvány idején nem tarthattak összejöveteleket, de nyár óta újra működik a kártyaklub.

A tegnapi összejövetelen 11 lelkes kártyás ülte körül a nyugdíjas-egyesület Széchenyi utcai klubhelyiségének asztalait, ultiztak és 15 lapos römit játszottak. Tervezik, hogy megtanulnak kanasztázni, snapszerezni és más, lassan feledésbe merülő kártyajátékokat is felelevenítenek.

A Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete kártyaklubjának tagjai szeretettel várják az új tagokat, az sem baj, ha nem ismerik ezeket a játékokat, a jó hangulatú összejöveteleken mindenkit megtanítanak kártyázni.  


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.03.28.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: