Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Új tagokat vár a nyugdíjas-egyesület énekkara

Pintér-Papp Eszter | 2021.10.21.

Vidám bordalok és libás énekek dallamai töltötték be tegnap délután a Huszár Közösségi Ház tereit, a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesületének énekkara ugyanis már a városi Szent Márton-napi rendezvényre készül.

Szanyiné Csepregi Ilonától, az énekkar vezetőjétől megtudtuk, a kórus több mint három évtizede működik már, őt tíz éve kérték fel a vezetésére. – Nagyon jó kis csapat, vidámak, nagyon szeretik a népdalokat és a bordalokat. A pandémia sajnos nálunk is sok kárt okozott, volt egy közel másfél éves leállásunk, de aztán nagy örömmel jöttek ismét dalolni a tagok. Az énekkar tíz évvel ezelőtt 30 fős volt, most 20 és 17 között mozog a tagok száma – mondta Szanyiné Csepregi Ilona, aki arról is szólt, hogy rendszeresen hívják őket különféle rendezvényekre, most a Márton-nap mellett az adventi kórustalálkozóra is készülnek, amikor pedig nincsenek aktuális felkérések, a repertoárjukat bővítik.

A Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete énekkara várja új tagok jelentkezését, a vidám csapat szerdánként 16 órától próbál a Huszár Közösségi Házban.  





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: