Tíz góllal igazolta fölényét a Szentgotthárd

59
Fotó: Haraszti Gábor

Az ifjúsági kézilabda-bajnokság ötödik fordulójában elveszítette hazai veretlenségét a Bakonyerdő Pápa.

A nyeretlen Szentgotthárdot fogadta a Bakonyerdő Pápa a pontvadászat ötödik fordulójában, mely egy győzelemmel és három vereséggel a 11 csapatos bajnokság 8. helyén állt. A legutóbbi fordulóban Ácson nem termett sok babér a pápaiak számára, akik 36-21-es vereséget szenvedtek, hazai pályán legutóbb viszont nyerni tudtak, így ezúttal is a két pont reményében készültek a fiatalok. 

Az első félidőben a vendégek domináltak, a piros mezes hazaiak igyekeztek lépést tartani ellenfelükkel, akik négygólos előnyt harcoltak ki maguknak (10-14). A szünet után sem változott a játék képe, a szentgotthárdiak magabiztosan őrizték előnyüket, így nem volt kérdés, ki kapja a győzelemért járó két pontot. A Szentgotthárd végül tíz góllal bizonyult jobbnak, a pápaiaknál azonban voltak biztató megmozdulások, támadások, a kapuban Süpek Dávid jó teljesítményt nyújtott, míg a támadásoknál Nagy Olivér tudott extrát mutatni.

Bakonyerdő Pápa – Szentgotthárdi VSE 23-33 (10-14)

Kapcsándi Zsolt: A látottak alapján reális a Szentgotthárd győzelme, normális esetben azonban nincs tíz gól a csapatok között. Minden tiszteletem a játékosaimé, akik ebben a nehéz járványügyi helyzetben is vállalják a játékot, ott vannak az edzéseken. A hétközi tréningeken a munka technikai részével nem nagyon tudunk foglalkozni, sokkal inkább a játéké a főszerep, ez is okolható a mai vereségért. Nem keseredünk el, egy fiatal, sokra hivatott együttesről beszélünk, mely jövőre szép sikerek előtt állhat.

A következő fordulóban a pápai csapat Komáromba látogat.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!