Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Véget ért a kispályás idény

Haraszti Gábor | 2021.10.25.

A Socca kispályás labdarúgó-bajnokság kiemelt osztályában az őszi idény végén a St. Andreas, a B ligában holtversenyben Nagygyimót és a Spartacus ’98 Gépkölcsönző FC áll a tabella élén.

A 14 csapat 49 találkozót játszott az ősz során, melyeken összesen 459 gól született, ami meccsenként 9,3 átlagot jelent. Mindkét osztályban izgalmasan alakul a vetélkedés, egyelőre lehetetlen megmondani, hogy a szezon végén ki veheti át a győztesnek járó serleget.

– Mind a kiemelt, mind a második ligában nagyon jó kis meccsek voltak az őszi szezonban, szeretnék gratulálni a csapatoknak – értékelt Iványi Martin, helyi szervező. – A kiemelt liga élén a St. Andreas áll veretlenül, hétből hét győzelemmel, őt követi 18 ponttal a Kan Ászok gárdája és a harmadik helyen 12 ponttal a Combragyöngék csapata. Nem dőlt el még semmi, izgalmas tavaszra van kilátás. A liga góllövőlistáját Venczel Zoltán vezeti 21 góllal. Ugyanez a helyzet a második vonalban is, ahol pontazonosság van a Nagygyimót és a Spartacus között, 17-17 ponttal rendelkezik mindkét gárda. Őket a Futrinka utca követi 13 egységgel. Nagyon szoros a küzdelem, itt is tavasszal dől majd el, hogy ki nyeri a bajnokságot. Az osztály mesterlövészeinek rangsorában Péter Kristóf áll az élen kilenc találattal – tájékoztatott a szervező.

A kiemelt csoport rangsora:

1. St. Andreas 21 pont

2. Kan Ászok 18

3. Combragyöngék 12

4. Inter-Thermo Kertváros 12

5. Kiliáni Ördögök 9

6. AS Kóma 6

7. Yanfeng 6

8. Királyi Gárda 0

A másodosztály állása:

1. Nagygyimót 17 pont

2. Spartacus ’98 Gépkölcsönző FC 17

3. Futrinka utca 13

4. Golyó FC 5

5. SAC FC 4

6. Dáka SE 2





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: