Katasztrófavédelmi gyakorlat

213
Fotó: archív

Október 28-án, csütörtökön várhatóan 15 és 17 óra között katasztrófavédelmi gyakorlatot tartanak Pápán, adta hírül közleményében a Pápai Katasztrófavédelmi Kirendeltség. A gyakorlat során riasztási és tájékoztatási feladatokat gyakorolnak a katasztrófavédelem szakemberei.

A gyakorlat időtartama alatt a Kisfaludy, a Hunyadi, az Árpád, a Táncsics, a Bezerédi, a Tapolca és a Lehel utcában megnövekedett tűzoltó-, katasztrófavédelmi, rendőr- és mentőgépjármű-forgalomra, rövid idejű forgalomkorlátozásra, esetleg terelésre kell számítani. A lakosságnak a gyakorlat idején semmilyen tennivalója nincs.

A katasztrófavédelem a lakosság türelmét és megértését kéri a gyakorlat során okozott, a nyugalmat megzavaró hanghatásokért. „Mindezt az Önök érdekében, az Önök biztonságáért tesszük.” – olvasható a közleményben. 

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!