Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Kilinkó duplájával nyerte a megyei derbit a PELC

Haraszti Gábor | 2021.10.28.

Az U19-es lány labdarúgó-bajnokságban a Pápai Egyesített Labdarúgó Club sikerével ért véget a pontvadászat nyolcadik fordulójának megyei rangadója, melyen Kilinkó Nóra két találatával 2-1 arányban sikerült legyőzni a Veszprémet.

A kezdő sípszó előtt mindkét csapat 15 ponttal állt, igaz a veszprémiek eggyel kevesebb mérkőzést játszottak. A PELC a Gyirmóttól elszenvedett vereség után mindenképp javítani szeretett volna, ám ez a veretlen Veszprém ellen nem ígérkezett könnyű feladatnak. Az első félidőben egyenlő eloszlásban két gólt láthattak a kilátogatók, Kilinkó találatára Fogl válaszolt. A második játékrészben nagy küzdelem folyt a pályán, melynek 12. percében Kilinkó ismét eredményes tudott lenni. A minimális előnyt sikerült megőrizni a lefújásig, Tóth Ferenc tanítványai ezzel a sikerrel a második helyre léptek fel a tabellán.

Tóth Ferenc: Nagyon szoros a bajnokság, ami még értékesebbé teszi ezt a győzelmet, gratulálok a lányoknak. Egy jó színvonalú, izgalmas, kemény meccset játszottunk, melyen 75 percig mi irányítottunk. Az első és második félidőben is volt egy kisebb rövidzárlatunk, ami miatt szünet előtt gólt is kaptunk, szerencsére a második játékrészben ezt elkerültük és mindent összevetve megérdemelt sikert arattunk.




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: