Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Új kijelzővel bővült a sportcsarnok

Haraszti Gábor | 2021.10.29.

A Pápai Sport Nonprofit Kft. és a Pápai Kosárlabda Club közös beruházásának eredményeképpen korszerű, minden igény kielégítő új LED-fallal bővült a Városi Sportcsarnok küzdőtere.

A kivitelező cég munkatársai az elmúlt napokban szerelték fel a 4×2,5 méter méretű, beltéri kijelzőt, mely mint megtudtuk, 64 millió színt tud megjeleníteni HD felbontásban. A LED-falhoz egy multisport szoftver is tartozik, mely szinte az összes teremsportágat ki tudja szolgálni, nyomon követhető az idő, az állás és a mérkőzések minden fontos statisztikai adata, a lehetőségek tárháza szinte végtelen. A többmilliós beruházásra azért is nagy szükség volt, mert például a kosárlabda NB I/B piros csoportjában szereplő Conoil Pápa KC mérkőzéseinek lebonyolításához a korábbi eredményjelző már nem felelt meg – tudtuk meg Hernádi Tamástól, a kosárcsapat elnökétől.

– Jó ideje problémák voltak már a régi kijelzővel, nehezen tudtunk a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége előírásainak megfelelni – mesélte a klub vezetője. – Végül a Pápai Sport Nonprofit Kft., egyesületünk, valamint egyik támogatónk, a Vasi Patak Kft. együttműködésének eredményeképpen meg tudtuk vásárolni a tíz négyzetméteres kijelzőt, a két palánk köré LED-szalag került, a támadóidőt mérő órákat kicseréltük, minden nagyságrendekkel korszerűbb és követhetőbb lett.

Mint megtudtuk, a költségek hatvan százalékát a sport kft., negyven százalékát a kosárlabda klub és támogatója biztosította. A LED-fal nemcsak mérkőzéseken, hanem különféle rendezvényeken videófalként is használható, animációkat, filmeket, fotókat is jó minőségben lehet rajta megmutatni, így már a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma szalagavatóján is igénybe vehetik az osztályok. 


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.26.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: