Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Győzelem a hazai bemutatkozáson

Haraszti Gábor | 2020.10.18.

Magabiztos, 22 pontos sikerrel mutatkozott be közönségének a kosárlabda NB I/B-ben a nyáron alapos vérfrissítésen átesett Conoil Motax KC Pápa.

A 2020/2021-es zöld csoportban a Conoil Motax KC Pápa a Pénzügyőr SE ellen játszotta első hazai találkozóját. A pápai csapat a nyitófordulóban Cegléden hosszabbításos vereséget szenvedett (78-74), míg a Debrecen elleni idegenbeli mérkőzésük a vendéglátók kérésére elmaradt, így Kálmán László tanítványai pihenten készülhettek idei első hazai fellépésükre.

Esélyeshez méltóan kosárlabdázott az első félidőben a hazai csapat, mely amellett, hogy 40 pontot dobott, 22 ponton tudta tartani ellenfelét, tehát a védekezés is jól összeállt a játéknapra. A második félidőben a 25 pontig jutó Horváth Attila vezérletével továbbra is sok pontot termelt a Pápa, így még néhány hiba is belefért a védekezésbe. Az utolsó negyedben mindenki játéklehetőséget kapott, a játék összképe alapján megérdemelt győzelmet aratott a Győr elleni rangadóra készülő pápai alakulat.

Conoil Motax KC Pápa – Pénzügyőr Sportegyesület 88-66 (18-12, 22-10, 26-22, 22-22)

Kálmán László: Nehéz mérkőzés volt. Egy nagyon masszív, jól küzdő csapat ellen játszottunk, akiket nagyon nehéz volt térdre kényszeríteni. Amikor elkaptuk a ritmust, tudtunk gyors kosarakat szerezni és a külső dobásokkal előnyt szerezni. Az első félidőben 40 pontot dobtunk, amit a második felvonásban fokoztunk, elégedett vagyok a látottakkal, nagyon fontos volt, hogy győzelemmel kezdjük a hazai mérkőzéseinket.

Conoil Motax KC Pápa: Koma 2, Sonyák 14, Erdei 13/3, Murai 10, Hódi 9/3, cserék: Horváth A. 25/21, Németh, Kiss 15/9, Kasza, Kovács, Bakos. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: