Veretlen maradhat októberben a Perutz FC

316
Fotó: Haraszti Gábor

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a gárdonyi Parkerdőbe látogat a Perutz FC. A pápaiak vasárnap kora délután azzal a feltett szándékkal lépnek pályára, hogy sorozatban hatodik mérkőzésükön is veretlenek maradjanak.

Két győzelem és három döntetlen után a kiesőhelyen álló Gárdony-Agárd Gyógyfürdő vendége lesz a Weitner-legénység. A házigazdáknak nem volt túl sikeres az elmúlt időszak, a Kelen (3-2), az ETO (0-1) és a Sopron (1-0) ellen is minimális különbséggel ugyan, de alulmaradt a gárdonyi tizenegy, mely az utolsó előtti helyet foglalja el a tabellán.

– Ebben az osztályban nincs lefutott meccs, bárki legyőzhet bárkit, mi más lehetne a tervünk, mint az, hogy folytassuk veretlenségi szériánkat – ismertette a célokat a pápai szakvezető, Weitner Ádám. – Bízom benne, hogy játékosaim átérzik a meccs fontosságát és ennek megfelelően játszanak majd és akkor biztos vagyok benne, hogy sorozatban hatodik alkalommal sem hagyjuk el vesztesen a pályát. Ismerem ellenfelünket, nincsenek túl jó hetek mögöttük, minden pontért keményen küzdenek, épp ezért szívós vendéglátókra számítok. Hazai pályán nyilván győzelemre törnek, ám nekünk is ez a szándékunk.

A Perutz keretéből Gasztos Martin továbbra is sérült, Nagy Tamás pedig négymeccses eltiltását tölti, a keretből mindenki mással számolhat a pápai szakvezető.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!