Kábítószer birtoklása és fogyasztása miatt kell felelnie a férfinak

170
Fotó: illusztráció

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte a 31 éves Pápa-környéki férfi ügyében folytatott vizsgálatot.

A rendőrséget 2020. november 24-én este értesítette egy Pápához közeli településen élő nő, hogy 31 éves ismerőse az ingatlanjának ajtaján dörömböl, akit nem kíván beengedni magához. A helyszínre érkező rendőrök igazoltatták a 31 éves férfit, akivel szemben kábítószer gyorsteszt alkalmazása vált indokolttá, amely pozitív értéket mutatott. A férfi lakásában tartott kutatás alkalmával a ruházatában, valamint a ház előtt parkoló autójában is kábítószergyanús anyagmaradványokat találtak az egyenruhások, melyeket lefoglaltak.

A nyomozás során beszerzett szakértői vélemények igazolták, hogy a növényi maradványok kábítószert tartalmaztak, továbbá azt is, hogy a férfi kábítószert fogyasztott. A 31 éves férfi ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!