Light Friday Veszprém megyében

627

A rendőrök láthatósági eszközökkel és hasznos baleset-megelőzési tanácsokkal várják az érdeklődőket.

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság által meghirdetett Light Friday akciót 2021. november 5-én délelőtt Veszprém megyében összesen hét helyszínen szervezi meg a rendőrség. 

A rendőrök láthatóságot elősegítő eszközöket adnak térítésmentesen az érdeklődőknek. Emellett a szakemberek felhívják a figyelmet a biztonságos közlekedés, a szabálykövető magatartás fontosságára, továbbá a téli időjárás miatt megváltozott közlekedési és látási viszonyokra is, hangsúlyozva, hogy a balesetek egyik legfontosabb megelőzési tényezője a láthatóság és az észlelhetőség fokozása.

A program iránt érdeklődőket az alábbi helyszíneken és időpontban várják a rendőrök:
Ajkán 7 órától 12 óráig, Balatonfüzfőn, Révfülöpön és Veszprémben 9 órától 13 óráig az OMV töltőállomásokon. Balatonfüreden a Széchenyi utcában, Pápán a vasútállomáson található rendőrségi irodánál 9 órától 13 óráig, míg Várpalotán a Fehérvári úton 8 órától 12 óráig.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!