Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

A sok hiányzó ellenére is nyert a Bakonyerdő Pápa

Haraszti Gábor | 2021.11.06.

A megyei kézilabda-bajnokság ötödik fordulójában a Bakonyerdő Pápa magabiztos játékkal győzte le a Máriaujfalu csapatát, ezzel a pápaiak átadták a múltnak hárommeccses nyeretlenségi szériájukat.

Egy győzelemmel és három vereséggel készült a hetedik helyezett Bakonyerdő az utolsó előtti helyen álló Vas megyeiek ellen. A pápaiak a Letenye legyőzése (36-19) után a Georgikontól (35-29), a Nemesvámostól (26-29) és az Egerszegi KK-tól (25-24) is vereséget szenvedtek, így hazai pályán kínálkozott lehetőség a javításra Kapcsándi Zsoltéknak. Gólerősen kezdett a hazai alakulat, mely 2-2 után robbantott és fokozatosan magabiztos előnyt épített ki magának. Az első tíz perc végén 7-3 állt az eredményjelzőn és a folytatásban is a Bakonyerdő irányított. A félidő hajrájához közeledve megfogyatkozott az amúgy is rövid kispaddal rendelkező Pápa, kakaskodásért Nagy Olivér és Horváth Kristóf jutott a páros kiállítás sorsára. 18-13-as első félidő után a játék képe döntően nem változott a folytatásban sem, az 50. percben Szakács hatalmas góljával először volt két számjegyű a különbség (32-22), végül tizenegy góllal, 37-26 arányban diadalmaskodott a hazai gárda.

Bakonyerdő Pápa – MUSE 37-26 (18-13)

Kapcsándi Zsolt: Egy fiatal, feltörekvő csapattal találkoztunk, akik ellen mindenképp nyerni akartunk. Sok hiányzónk volt, de végig nekünk állt a két pont. Mindenki hozzátette a magáét, a védekezésünk összeállt, aminek köszönhetően egy küzdelmes mérkőzésen szereztük meg szezonbéli második sikerünket.

Pápai gólszerzők: Kapcsándi Zsolt 10, Lakos Csaba 8, Szakács Dániel 7, Horváth Martin 4, Nagy Olivér, Rozgonyi Dominik 3-3, Major Bence 2.

A csapat a következő fordulóban Tapolcára utazik.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: