Nullázott a Vasas

743
Fotó: Haraszti Gábor

Az NB II-es tekebajnokság hetedik fordulójában magabiztos, 8-0-s győzelmet aratott a Mosonmagyaróvár felett a Pápai Vasas SE, melynek köszönhetően a pápaiak átvették a vezetést csoportjukban.

Négy győzelemmel és két vereséggel készült a Golden TC elleni bajnokira a pápai csapat, mely az azt megelőző héten a Mosonszentmiklós idegenbeli legyőzésével komoly skalpot gyűjtött be. A formát sikerült átmenteni a hazai játéknapra is, hiszen a vendéglátók remek napot fogtak ki, minden játékosuk hozta saját pontját, a 8-0-s végeredmény a több összfáért (288) járó két ponttal alakult ki. A mérkőzés legjobb játékosa Kiss Sándor lett 566 fával, további eredmények: Magyar Ferenc 531, Bódai Ferenc 558, Vörös Bence 552, ifj. Burján László 525, Rieger Zsolt 534.

Pápai Vasas SE – Golden TC 8-0 (3266 – 2978)

A bajnokság a Sopron elleni idegenbeli rangadóval folytatódik.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!