Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
KÉK HÍREK

A „Látni és látszani” akciót népszerűsítették a pápai rendőrök

Pápai Rendőrkapitányság | 2021.11.08.

A közlekedési akció keretében tájékoztató anyagot és ajándékot kaptak a szabályosan közlekedő sofőrök.

Az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottság által meghirdetett „Látni és látszani” közlekedésbiztonsági kampány keretében a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. november 3-án délután, Bakonyjákó külterületén igazoltatták a közlekedőket.

Az egyenruhások tájékoztatták a gépjárművezetőket arról, hogy az őszi és téli időszakban a közúti közlekedési balesetek megelőzésében kiemelt jelentősége van az éles látásnak, valamint a korai sötétedés és az időjárás okozta romló látási viszonyok miatt a láthatóságnak. A szabályosan közlekedők a kampány részleteit tartalmazó tájékoztató anyagot és páramentesítő kendőt kaptak.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy 2021. október 25. és december 10. között vegyenek részt az akcióban, vizsgáltassák át autójukat, valamint ellenőriztessék látásukat – díjmentesen – a kampányban résztvevő autószervizekben és optikákban.

A kampányhoz tartozó, folyamatosan frissülő információk a www.latnieslatszani.hu, valamint a www.police.hu weboldalakon találhatóak.”




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: