Értékes döntetlen a megyei rangadón

383
Fotó: Haraszti Gábor

Nem született gól az U16-os lány labdarúgó-bajnokság hétfői játéknapján, melyen a házigazda PELC a megyei riválistól rabolt pontokat.

Az U16-os pontvadászat ötödik játéknapján Pápa – Veszprém találkozót rendeztek. Ez a párosítás mindig rangadónak minősül, függetlenül attól, hogy éppen melyik osztályban, milyen korosztály, hol találkozik a két csapat, vagy hogy éppen milyen formában vannak. A hétfő kora esti meccset mindkét együttes veretlenül várta, a pápaiak egy győzelemmel és három döntetlennel a hatodik helyen álltak, míg a megyei rivális 100 százalékos teljesítménnyel, négyből négy sikerrel készült a kezdő sípszóra.

Az eddig lejátszott mérkőzések eredményei alapján a veszprémiek számítottak esélyesnek, ettől függetlenül a pápaiak bátran, gólra törően játszottak. Gól nélküli első 40 perc után a második félidőben erejüket jobbára a védekezés emésztette fel, aminek meglett a gyümölcse, nagy küzdeni akarással és kiváló kapusteljesítménnyel a pápaiak pontot raboltak a Veszprémtől.

PELC U16 – VFC USE U16 0-0

Markos László: Teljes mértékben elégedett vagyok a döntetlennel, hiszen ez a Veszprém a bajnokság toronymagas esélyese. Két meghatározó játékosukat követő emberfogással őriztük, ami jó döntésnek bizonyult. Megérdemeltük az egy pontot, talán lehetett volna kicsit benne több, de ha a meccs összképét nézzük, reális a pontosztozkodás. Gratulálok a lányoknak, bízom benne, hogy a bajnokság végén a dobogóra oda tudunk érni.

A PELC a következő fordulóban a Magyar Labdarúgó Egyletet látja vendégül.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!