Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

A Közgáz nyerte a középiskolások futsaldöntőjét

Haraszti Gábor | 2021.11.12.

A Pápai SzC Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnázium sikerével ért véget a városi középiskolás futsal-diákolimpia, a közgázosok veretlenül nyerték meg a pápai döntőt, így Tóth Ferenc tanítványai vehetnek részt a veszprémi, megyei finálén.

A futsal népszerűsítése, a középiskolások részére sportolási lehetőség biztosítása, illetve a megyei döntőn való részvétel eldöntése volt a célja a Városi Sportcsarnok küzdőterén rendezett bajnokságnak, melyen öt középiskola, a Pápai Szakképzési Centrum Acsády Ignác Szakképző Iskolája, a Pápai SzC Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnázium, a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma, a Pápai Petőfi Sándor Gimnázium és a Türr István Gimnázium és Kollégium vett részt. A továbbjutás körmérkőzéses rendszerben dőlt el. A mezőnyből kiemelkedett a Pápai SzC Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnázium együttese, mely imponáló mérleggel, négyből négy győzelemmel, 29 rúgott és mindössze 3 kapott góllal végzett a rangsor élén.

– Kimondottan jónak mondható kerettel tudtam jönni a tornára, szinte mindenki a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubnál edz és futballozik – mondta Tóth Ferenc, a győztes iskola testnevelője. – Annak ellenére, hogy a futsal kissé idegen számunkra, fegyelmezetten, nagy akarattal, gólra törően játszottunk. Az, hogy mire lehetünk képesek a megyein, nem tudom megmondani, az azért már egy másik szint, de ha elkapjuk a fonalat, képesnek tartom ezt a társaságot egy jó eredmény elérésére.

Eredmények:

Acsády – Közgáz 0-9

Refi – Petőfi 2-3

Acsády – Türr 5-3

Közgáz – Petőfi 3-1

Refi – Türr 3-2

Acsády – Petőfi 1-3

Közgáz – Refi 9-0

Petőfi – Türr 2-1

Acsády – Refi 1-1 (b.:3-2)

Közgáz – Türr 8-2

Végeredmény:

1. Pápai SzC Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnázium

2. Pápai Petőfi Sándor Gimnázium

3. Pápai Szakképzési Centrum Acsády Ignác Szakképző Iskolája

4. Pápai Református Kollégium Gimnáziuma

5. Türr István Gimnázium és Kollégium




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: