Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Férfi négyes teke BL döntőt rendeznek Pápán

Haraszti Gábor | 2021.11.15.

A Nemzetközi Teke Szövetség (WNBA-NBC) elnökségének döntése értelmében jövő tavasszal Győr mellett Pápán, a Makkai Miklós Tekecsarnokban rendezik a 2021/2022. évi Bajnokok Ligája Final Fourt.

A rangos nemzetközi versenysorozat négyes döntőjét április 2-án és 3-án  hazánkban rendezik. Az eseményre német, osztrák, szlovák, horvát és olasz csapatok is kvalifikálták magukat, a nemzetközi elit mellett magyar csapatoknak is szoríthatunk, hiszen a Szeged és a Répcelak is ott van a mezőnyben. Szabados József, a Pápai Vasas SE játékos-edzője a döntés kapcsán úgy fogalmazott, hatalmas megtiszteltetés, hogy a négyes döntő helyszínének kiválasztásakor Pápára esett a választás.

– Természetesen nagyon örülünk és várjuk már, hogy új csarnokunkban üdvözölhessük a csapatokat, bízom benne, hogy a koronavírus-járvány nem szól közbe. A selejtezőket novemberben rendezik, a továbbjutó legjobb nyolc januárban találkozik, majd az ottani legjobb négy csapat Pápán méri össze erejét. Igazi kuriózum lesz ez a két nap, hiszen nagy szurkolótáborral rendelkező, nagy múltú csapatok, klasszis játékosok érkeznek városunkba. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: