Őrizetben a bántalmazó

68
Fotó: illusztráció

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és őrizetbe vették a 39 éves pápai lakost, aki bántalmazta volt élettársát és az autóját is engedély nélkül elvitte.

Egy asszony 2021. november 13-án délután értesítette a rendőrséget arról, hogy aznap délelőtt nevelt lányának volt élettársa megfenyegette azzal, hogy rágyújtja a házát, majd még aznap délután engedély nélkül elvitte a lánya gépkocsiját. A 39 éves férfi később olyan manővert tett az autóval, amellyel veszélyeztette a járdán közlekedő bejelentő testi épségét. A rendőrök a helyi lakost másfél órán belül elfogták és előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. Az eljárás során arra is fény derült, hogy az elkövető járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll, valamint 2021. november 12-én délután volt barátnője lakásának ajtaját kulcsra zárta, hogy megakadályozza a nő távozását, majd amikor a sértett az ajtó felé ment, akkor a férfi ellökte őt. Ugyanekkor a gyanúsított fenyegetéssel megszerezte a hölgy telefonját és a képernyőzár feloldókulcsát követelte tőle, amit a volt barátnő megtagadott, ezért őt arcon ütötte és megrúgta.

Az őrizetben lévő pápai lakos ellen személyi szabadság megsértése bűntett, kényszerítés bűntett, zaklatás vétség, közúti veszélyeztetés bűntett és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pápai Rendőrkapitányság. 

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!