Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Bozsik-program a Perutz-stadionban

Haraszti Gábor | 2021.11.17.

Nyolc egyesület részvételével a Perutz-stadion két játékterén rendezte meg a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U11-es regionális Bozsik-tornáját, mely az őszi idény utolsó ilyen rendezvénye volt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség egyesületi programjának célja az egyesületi tömegbázis kialakítása, a sportághoz kötődés megszilárdítása, technikai alapok megteremtése, a játékkészség alapjainak lerakása, a kreativitás ösztönzése. A program legfontosabb eleme a régiós tornarendszer, melynek nyolcadik, utolsó őszi eseményét rendezték Pápán. A két csoport tornájának a stadion centerpályája, valamint műfüves játéktere adott otthont, ahol a szervezők négy pályát alakítottak ki. A házigazda PELC a Sopronnal, a Győrújfaluval és a Győrszentivánnal dupla körmérkőzéses formában mérte össze erejét, a másik csoportban a MITE, az Üstökös, a Csorna és a győri DAC kapott helyet. Forsthoffer Tibor, a PELC edzője a pápai gyerekek teljesítményével kapcsolatban elmondta, két meghatározó játékosuk hiányát nagyon megérezte a csapat.

– Voltak biztató jelek a játéképítésében, több alkalommal sikerült a széleken megbontani az ellenfelet és ezeket gólra váltani. A gyerekek lelkesek voltak, dicséret illeti őket. A torna végén mindenki csokoládét kapott ajándékba, kapusunk, Pap Zsombor teljesítményéért különdíjban részesült.

A csapat tagjai Pap Zsombor, Kis Kornél, Szili Kristóf, Meilinger Bene, Wölfinger Ákos, Szalóky László, Varga Máté, Fehér Csobán Tamás és Müller Konrád voltak, valamint a körzetközpontból két vendégjátékos, Magyarpolányból Kovács Patrik, Pápateszérről Szórádi Norbert erősítette a pápai egyesületet.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: