Lezárt akta: áruházból lopott a pár

41
Fotó: illusztráció

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A rendőrséget az egyik pápai hipermarket biztonsági őre értesítette 2021. május 16-án délelőtt arról, hogy egy párt lopáson ért tetten, ám csak a nőt sikerült visszatartania, a férfi elfutott. A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a két pápai lakos gyermekeikkel együtt tartózkodott az áruházban, melynek alkalmával a 31 éves férfi eltávolította az egyik polcról leemelt hangszóró áruvédelmi eszközét, majd a 29 éves élettársa betette azt a babakocsiba. Ezt követően a kocsiba még különböző élelmiszereket is elrejtettek, amelyeket a hangszóróval együtt fizetés nélkül akartak kivinni a boltból. A rendőrök a nőt még aznap előállították és gyanúsítottként kihallgatták, míg élettársát, akinek körözését korábbi szabálysértések elkövetése miatt a Szegedi és a Nagykanizsai Járásbíróság is elrendelte, 2021. május 20-án fogták el. A pár ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!