Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
KORONAVÍRUS

2020. október 20.: Rekordot döntött a fertőzöttek száma

Huszár Hajnal | 2020.10.20.

Október 20., kedd délutánra 58-ra emelkedett a Covid-fertőzöttek száma városunkban. Ilyen sok pozitív eset még nem volt Pápán, az augusztus közepi csúcs idején 43 volt a legmagasabb esetszám.
Míg hétfőn 40 igazolt pozitív eset volt ismert, az elmúlt 24 órában 20 új fertőzöttet helyezett zárlat alá a hatóság, akik közül 10-en már elkülönítés alatt álltak. 2 pozitív személy ugyanakkor meggyógyult, így az ő zárlatukat feloldották, vagyis 18-cal emelkedett a Covid pozitív személyek száma.
A koronavírus-járvány augusztusi megjelenése óta 197-en vannak azok, akik már meggyógyultak a Covid-fertőzésből vagy most állnak zárlat alatt. 6 fő újonnan került elkülönítés alá tegnap délután óta, 5 ilyen típusú karantént feloldottak, 10-en pedig igazolt pozitívvá váltak, ezért a hatályban lévő elkülönítések száma a hétfői 49-ről 40-re csökkent. Jelentősnek mondható a járványügyi megfigyelések számának mérséklődése, ma 29 főt helyeztek ilyen típusú karanténba, 64 pápai megfigyelése pedig lejárt. Eszerint október 20-án 107-en vannak megfigyelés alatt.
Pillanatnyilag az összes karanténban lévő pápai száma 205.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: