Idén utoljára játszik otthon a Perutz FC

228
Fotó: Haraszti Gábor

A 2021/2022-es NB III-as labdarúgó-bajnokság őszi szezonjának utolsó hazai rendezésű találkozóján a kilencedik helyen álló Perutz FC a vele azonos pontszámmal álló, 10. helyezett Kelen SC-t fogadja. A mérkőzést vasárnap 15 órai kezdéssel rendezik, a belépés ingyenes.

Sérülések, betegségek miatt nem volt könnyű helyzetben az elmúlt héten a pápai csapat, mely a nehézségek ellenére egy pontot el tudott hozni az NB I-es csapatból négy visszajátszóval felálló Gyirmót II. otthonából. Weitner Ádám tanítványai a pontvadászat 18. fordulójában a 10. helyezett Kelen SC-t látják vendégül. Mindkét csapat szinte ugyanolyan mutatókkal rendelkezik, a pápai és budapesti klub is hat győzelemmel, öt döntetlennel és hat vereséggel várja a kezdő sípszót, a Perutz csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően előzi meg Harmati Tamás együttesét, így izgalmas, szoros két félidőre van kilátás.

– Sok tehetséges fiatallal rendelkezik vasárnapi ellenfelünk, mely az elmúlt fordulóban három góllal győzte le a Sopront – nyilatkozta Weitner Ádám. – Nem lepett meg a jó szereplésük, felkészültünk belőlük és az a célunk, hogy a 2021-es év utolsó hazai mérkőzésén győzelemmel örvendeztessük meg szurkolóinkat. Bízom benne, hogy minél többen kilátogatnak a vasárnapi mérkőzésre és hozzásegítenek minket egy jó eredmény eléréséhez.

A Perutz keretéből Köles János eltiltott, Skriba Máté viszont letöltötte egymeccses büntetését. A találkozó játékvezetője Zám Zsolt lesz, a belépés ingyenes, az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelően a mérkőzést a 18 év felettiek csak védettségi igazolvány és személyazonosító igazolvány együttes bemutatása esetén tekinthetik meg, a 18 év alatti szurkolók pedig védettségi igazolvány nélkül is beléphetnek a Perutz-stadionba, amennyiben a megfelelő okmányokkal rendelkező felnőtt kíséretében érkeznek a létesítménybe. A legutóbb megjelent kormányrendelet értelmében maszk viselése nem kötelező, de ajánlott. 

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!