A második félidő döntött a Bakonyerdő Pápa javára

85
Fotó: Haraszti Gábor

Idei utolsó hazai mérkőzésén a csoport második helyén álló Simontornyát fogadta a Bakonyerdő Pápa együttese, mely második félidei játékával magabiztosan fektette két vállra a vendégeket.

A Tapolca elleni magabiztos idegenbeli siker (24-49) után a Simontornya ellen igyekezett folytatni megkezdett jó szériáját a Veszprém megyei kézilabda-bajnokságban a Pápa csapata. Szép számú, lelkes nézőközönség előtt az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok, hol a Simontornya vezetett két-három góllal, hol a pápaiak felé billent a mérleg nyelve. 17-16-os első játékrész után állva hagyta ellenfelét a Bakonyerdő, mely a szünet után egy 6-0-s periódust produkálva ellépett ellenfelétől és innentől nem is engedte ki a kezéből az előnyt, végül tíz találattal, 39-29 arányban nyertek a vendéglátók.

Bakonyerdő Pápa – Simontornya 39-29 (17-16)

Kapcsándi Zsolt: Hiába vagyunk kevesen, végig tudtuk tartani a tempót. Az első félidőben nem adta magát könnyen a Simontornya, védekezésben nem találtuk magunkat, szünet után tudtunk ritmust váltani és tíz perc alatt eldöntöttük a két pont sorsát.

A csapat a következő fordulóban Várpalotára utazik.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!