Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

A második félidő döntött a Bakonyerdő Pápa javára

Haraszti Gábor | 2021.11.20.

Idei utolsó hazai mérkőzésén a csoport második helyén álló Simontornyát fogadta a Bakonyerdő Pápa együttese, mely második félidei játékával magabiztosan fektette két vállra a vendégeket.

A Tapolca elleni magabiztos idegenbeli siker (24-49) után a Simontornya ellen igyekezett folytatni megkezdett jó szériáját a Veszprém megyei kézilabda-bajnokságban a Pápa csapata. Szép számú, lelkes nézőközönség előtt az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok, hol a Simontornya vezetett két-három góllal, hol a pápaiak felé billent a mérleg nyelve. 17-16-os első játékrész után állva hagyta ellenfelét a Bakonyerdő, mely a szünet után egy 6-0-s periódust produkálva ellépett ellenfelétől és innentől nem is engedte ki a kezéből az előnyt, végül tíz találattal, 39-29 arányban nyertek a vendéglátók.

Bakonyerdő Pápa – Simontornya 39-29 (17-16)

Kapcsándi Zsolt: Hiába vagyunk kevesen, végig tudtuk tartani a tempót. Az első félidőben nem adta magát könnyen a Simontornya, védekezésben nem találtuk magunkat, szünet után tudtunk ritmust váltani és tíz perc alatt eldöntöttük a két pont sorsát.

A csapat a következő fordulóban Várpalotára utazik.


  • Friss hírünk
    Videó
    Múltidéző

    Múltidéző 2024.03.29.

    Események ezen a napon a következő évekből: 2009

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: