Teke: Második helyre lépett fel a Vasas

120
Fotó: Haraszti Gábor

Az NB II-es tekebajnokság kilencedik fordulójában otthon tartotta a pontokat a Vasas, mely 5-3 arányban győzte le a Zalaegerszeget. A pápai csapat ezzel a sikerrel második helyen áll a csoportban.

Jó szériában van a pápai alakulat, hiszen sorozatban négy győzelmet könyvelhetett el és a zalaegerszegi illetőségű, Lauf-B TK csapata ellen is jó eséllyel pályázott a győzelemre. Korábban az NB I-ben is jó és izgalmas meccseket játszottak egymás ellen a felek, ezen a hétvégén sem volt ez másképp. A vendéglátók a több csapatfáért járó két ponttal győzték le a zalaiakat 5-3 arányban (3237-3178 fa). A mérkőzés legjobb játékosa Rieger Zsolt lett 561 fával, további eredmények: Vörös Bence 544, Bódai Ferenc 547, Magyar Ferenc (Müller Károly) 544, Nagy Miklós 502, Kiss Sándor 539.

A Vasas legközelebb a bajnokságot vezető Szentgotthárd csapatával mérkőzik meg idegenben, a november 28-ai rangadót a vendéglátok Youtube-csatornáján élőben lehet nyomon követni. 

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!