Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Indul a parkolóbérletek értékesítése

Pintér-Papp Eszter | 2021.11.23.

A Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. december 1-jén megkezdi a 2022. január 1-jétől érvényes parkolóbérletek értékesítését, az idei évre megváltott bérleteket január 15-éig fogadják el – tudtuk meg Mészáros Csabától, a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. ügyvezetőjétől.

– December 1-jétől december 16-áig, majd január első munkanapjától folyamatosan lesz lehetőség a parkolóbérletek megvásárlására a Fő u. 12. második emeletén található ügyfélszolgálati irodánkban hétfőn és csütörtökön 9-11 óráig, szerdán 14-16.30-óráig – mondta Mészáros Csaba, aki arra kérte az érdeklődőket, ha tehetik, már a decemberi időpontokban keressék fel az ügyfélszolgálatot és vásárolják meg a bérletet, mert szeretnék elkerülni, hogy januárban hosszas várakozásra kényszerüljenek az ügyfelek, ugyanis egy-egy bérlet kiállítása a hozzá tartozó adminisztrációval mintegy 15-20 percet vesz igénybe.

– A parkolóbérletek ára és a parkolási díjak sem változnak, azokat Pápa Város Önkormányzatának vonatkozó rendelete szabályozza – hangsúlyozta az ügyvezető, akitől azt is megkérdeztük, jól érzékelik-e a Pápán közlekedők, hogy az elmúlt hetekben szigorúbb lett a fizetőparkolók ellenőrzése. – Az előző üzemeltető gyakorlatát nem ismerem, de az biztos, hogy mi megköveteljük a parkolóőr kollégáktól, hogy konzekvensen és az előírásoknak megfelelően ellenőrizzék a parkolórendszert és ha kell, pótdíjazzanak. Ezzel kapcsolatban felhívom a figyelmet arra, hogy a parkolóautomaták meghibásodása esetén lehetőség van arra, hogy az autósok megkeressék a legközelebbi parkolóautomatát, de az SMS-ben történő parkolójegy vásárlásra is van lehetőség. Az automata meghibásodása tehát nem mentesít a parkolás díjának megfizetése alól – emelte ki Mészáros Csaba.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: