Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Újra útra kelnek a motoros Mikulások

Pintér-Papp Eszter | 2021.11.24.

Egy Pápa és Celldömölk környéki motorosokból álló kis csapat, Fedur Roland, az akció ötletgazdája vezetésével a tavalyi évben hagyományteremtő szándékkal látványos és kedves meglepetéssel szolgált a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézmény Család- és Gyermekjóléti Szolgálata által javasolt négy pápateszéri család összesen tizenhét kisgyermekének. A motoros csapat Mikulás-ruhákban, sapkákban motoron hordta ki az édességcsomagokat a gyerekeknek.

A hétfős csapat a pápai gyermekeknek is hozott meglepetést.  Végigmotoroztak a városon, megálltak a Fő téren több helyen is és az arra sétáló gyerekeket is megajándékozták, valamint csomagokat „hagytak el” ismeretlen megtalálók számára.

A lelkes csapat céljuk továbbra is kettős: a felelős motorozás kultúráját terjeszteni és örömet okozni. Az idei évben a társaság tovább bővült, így december 5-én – ha az időjárás is kedvező lesz – várhatóan húsz motoros tűnik fel a városban Mikulásnak álcázva. A barátok a terveik szerint Pápán és néhány környező faluban száz csomagot osztanak ki rászoruló, illetve súlyos beteg gyermekeknek. Remélik, hogy nemcsak a meglátogatott és megajándékozott gyerekek arcára tudnak mosolyt csalni megjelenésükkel.

A Motoros Mikulásoknak nemcsak a létszáma bővült a tavalyihoz képest, de találtak néhány lelkes támogatót is, akik segítenek megtölteni a csomagokat édességekkel, kisebb játékokkal, plüssökkel.

Ha valaki úgy érzi, szívesen állna e kezdeményezés mellé, keresse meg a társaságot és az akció ötletgazdáját, Fedur Rolandot!





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: