Halmozta a szabálysértéseket

766
Fotó: illusztráció

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai előállították az 56 éves somlószőlősi sofőrt.

A járőrök 2021. november 23-án reggel Pápa-Kéttornyúlakon a megengedett legnagyobb 50 km/óra sebesség helyett egy 66 km/óra sebességgel közlekedő gépjárműre figyeltek fel. A rendőrök az autó vezetőjét igazoltatták és megállapították, hogy a gépkocsi nem rendelkezik érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással, azt a forgalomból is kivonták, továbbá a sofőr vezetői engedélyének érvényessége lejárt. A járőrök az 56 éves somlószőlősi férfit előállították, majd gyorsított szabálysértési eljárás keretében pénzbírságot szabtak ki vele szemben és két hónapra eltiltották a járművezetéstől.

A Pápai Rendőrkapitányság a közlekedésrendészeti ellenőrzései során kiemelt figyelmet fordít a megengedett sebességet túllépő és az egyéb közlekedési szabályokat megszegő sofőrök kiszűrésére, akikkel szemben gyorsított szabálysértési eljárás keretében pénzbírságot szab ki, illetve indokolt esetben járművezetéstől eltiltás szankciót is alkalmaz.

… hogy mindenki hazaérjen!

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!