Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

EKG-készülékre gyűjtenek a küzdősportolók

Haraszti Gábor | 2021.11.25.

A Koko-Gym SE december 12-én barátságos küzdelmeket rendez a sportcsarnokban, a résztvevői és a szponzori felajánlásokból az egyesület a Gróf Esterházy Kórház sürgősségi osztályát egy új EKG-készülék vásárlásában kívánja segíteni.

A Muay Thai Sparring Day keretében Karacs Attila profi K1 versenyző egyórás átmozgató edzést tart, majd 2×15 menet sparring következik, a csarnok egyik felében Muaythai a másik felében K1 szabályok szerint. S hogy mi is az a sparring? Gyakorló küzdelem, amikor barátságos körülmények között az edzésen betanult technikákat és taktikákat idegen ellenfelek ellen a gyakorlatban is lehet alkalmazni, tökéletesíteni.

– A járványügyi helyzet miatt nem mertünk gálát szervezni, ám egyesületünk – ahogy az elmúlt két évben – idén is szeretett volna jótékonykodni – tájékoztatott Korpics Gábor, az egyesület vezetője. – 2019-ben a kórház gyermekosztályának gyűjtöttünk, tavaly Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézményének öt családját tűzifával segítettük, idén ismét a kórházra esett a választásunk, ezúttal a sürgősségi osztálynak igyekszünk minél nagyobb összeget gyűjteni, a cél, hogy a Gróf Esterházy Kórház Jövőjéért Alapítvány egy új EKG-készüléket tudjon vásárolni.

A nap szervezője elmondta, 15 klub sportolóit várják az eseményre, a részvételi díj becsületkasszás, emellett három tárgyat licitre bocsátanak, ami szintén a végösszeg részét képezi.

– December 10-ig egy Spéth Norbert (muay thai világbajnoki ezüstérmes, EB aranyérmes) és Karacs Attila (K1 Európa-bajnok, European League győztes) által dedikált kesztyűre, egy márkás, örök garanciás órára, valamint egy kézműves által készített Muay Thai lámpára várjuk a liciteket, ezzel kapcsolatban minden további információ az esemény Facebook-oldalán található. Nagyon köszönjük a felajánlásokat és állandó szponzoraink támogatását, hálásak vagyunk dr. Áldozó Tamás polgármesternek, aki a helyszínt biztosította számunkra.

Korpics Gábor elmondta, az esemény a koronavírus-járvány negyedik hulláma miatt zárt kapus lesz, ám aki támogatni szeretné a kórházat, december 12-én délután a sportcsarnok előterében az erre kihelyezett dobozba bedobhatja hozzájárulását.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: